Kilatupa

Majoitus

Oletko menossa valtatietä 8 Turkuun, Naantaliin, tai matkailet muuten vain? Kuljetko polkupyörällä Suurta Postitietä Vehmaalle, Taivassaloon, Kustaviin ja Ahvenanmaalle? Kaipaatko rauhallista, edullista ja tunnelmallista yösijaa? Tervetuloa meille!

Maakirjoissa jo 1540-luvulla mainittu tila toimii tänä päivänä Kilatupa-nimisenä pienimuotoisena kesämatkailuyrityksenä sekä yksityiskotina. Kilan Rälssitila sai uudet omistajat vuonna 2013.

Kilatuvassa on kolme majoitushuonetta, suihku- ja WC-, sekä oleskelutilat, jossa mikro, jääkaappi ja kahvinkeitin, joten voit kokata ateriat ja kahvit halutessasi itse.

Aittaa voi myös käyttää majoitustilana ja tilalla sijaitsee myös pieni kellarikappeli.

Hinnat

Koko tupa noin 8 hengelle 150 € / vrk
Majoitus yhdelle hengelle 25 € / vrk
Vuodevaatteet 5 € / hlö
Lapset alle 12 v. -50%

Huom! Majoitukset pitää varata etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse.

Juhlatila

Vanhasta navetasta kunnostettu juhlatila ja sitä ympäröivä ainutlaatuinen luonto tarjoavat upeat puitteet niin kokouksille, juhlatilaisuuksille kuin monipuolisille ohjelmapalveluillekin.

Tilaan mahtuu juhlimaan noin 100 henkilöä ja käytössänne on tilava keittiö. Juhlatila soveltuu hyvin esimerkiksi syntymäpäivä- ja hääjuhliin.

Muuta

Vieraiden käytössä on 5-korinen frisbeegolf-rata.

Vuokrattavana ovat myös uusi kotasauna ja lämmin kylpypalju.

Pihapiirissä Turun yliopiston asiantuntijan luetteloima runsas linnusto. Kurki-, hanhi- ja joutsenparvet pitävät muuttoreitillään majapaikkaansa viereisellä peltoaukealla.

Yhteystiedot

Saara Kiveinen
saara-ät-kila.fi
044 5140853

Kilakallustentie 25
23100 Mynämäki

Kartta ja ajo-ohje

Kuvia tilalta

Historia ja luonto

 

 

 

 

 

 

Kilan Rälssitila

  Kilan Rälssitila · Mynämäki - Kilatupa | Perhekoti Kila | Etusivu