Perhekoti Kila

Perhekoti Kila on yksityinen, eri kuntien ja kaupunkien huostaan ottamille lapsille ja nuorille pitkäaikaista hoitoa ja kasvatusta tarjoava pieni, 4-paikkainen ja kodinomainen ammatillinen perhekoti.

Perhekotimme toimii vanhassa Kilan Rälssitilan kiinteistössä, jossa on kaiken kaikkiaan tilaa 370 m2, josta asuinpinta-alaa on 260 m2. Perhekoti Kila on kodikas ja viihtyisä paikka, jossa lapsille ja nuorille annetaan aikaa, huolenpitoa ja turvallisuutta ja jossa heillä on hyvä asua, kasvaa ja kehittyä.

Perhekoti toimii Mynämäen kunnan Kilakallusten kylässä. Tontin pinta-ala on 1,42 hehtaaria sisältäen suuren piha-alueen, pallokentän, uima-altaan patioineen, pienen puutarhan sekä oman metsäpalstan. Tontilla sijaitsee myös entinen ns. väentupa sekä juhlatilakäytössä nykyisin oleva navettarakennus, jossa toisessa päässä myös kolmen hevosen tallimahdollisuus. Samoin tontilla sijaitsee myös vanha aittarakennus ja sen alakerrassa oma kellarikappeli. Perhekodin sijainti on lähellä kaikkia kunnan palveluita, mutta kuitenkin rauhallisessa maalaisympäristössä.

Perhekodin omistajina ja vanhempina toimivat Saara ja Markus Kiveinen.

Markus Kiveinen on koulutukseltaan sosiaalikasvattaja. Hänellä on takanaan 28 vuoden kokemus lastensuojelutyöstä eri yksiköiden johto- ja kasvatustehtävissä.

Saara Kiveinen on koulutukseltaan opistoasteinen lähikasvattaja sekä lasten ja nuorten erityisohjaaja. Lisäksi hän on suorittanut täydennyskoulutuksena lastensuojeluyksiköiden työntekijöille räätälöidyn perhetyönkoulutuksen. Hänellä on työkokemusta yli 25 vuotta lastensuojelualalta kasvatus- ja hoitotehtävissä.

Perhekoti Kila on lapsille fyysisesti ja henkisesti turvallinen sekä laadukas ammatillinen sijaishuollon hoitoyksikkö. Perhekodissamme lapsen yksilöllisempi hoito on mahdollista ja heitä pyritään tukemaan itsenäistymiskehityksessään jo aivan pienestä pitäen opastamalla ja mahdollistamalla osallistuminen kodin kaikkiin askareisiin. Toimintamallimme antaa mahdollisuuden joustavuuteen ja muuntautumiseen tarpeen niin vaatiessa. Meillä on käytössämme perhekodin päärakennuksen pihapiirissä oleva erillinen Kilatupa, jossa tarvittaessa voivat myös lasten vanhemmat ja sukulaisetkin yöpyä.

Yhteystiedot

Markus Kiveinen
markus-ät-kila.fi
0400 690054

Kilakallustentie 25
23100 Mynämäki

Kartta ja ajo-ohje

Kuvia tilalta

 

Ammatillisten perhekotien liitto ry

  Kilan Rälssitila · Mynämäki - Kilatupa | Perhekoti Kila | Etusivu